.
.

19.05.2009

Akne Sabun - Bu sizin için en iyisi olmak

Acne sabun, biri ucuz sayılır kolay yollardan ulaşmak akne kurtulun. Bu anlamda için bir elde etmek için bu para çok yatırım değildir ucuz değillerdir. Onlar çünkü tüm yapmanız gereken kullanımı kolay su ile deri yıkama, ter yapmak ve hafifçe cilde masaj yapmak, daha sonra su ile tekrar durulama olduğunu. Acne sabun gerçekten zaman kazandırır.

Sivilce sabun düşündüğü için kriterler

Doğru sivilce sabun seçimi bazen sert bir süre verebilir. Bir yana aslında bu sizin için doğru ürün almak mümkün olmayabilir gelen, ayrıca başka bir sorunla karşılaşırsanız Mayıs zaman ürün kullanın. İşte akne sabun satın almak için bazı kriterler şunlardır:

Emin olun bu cilt temizler.Sadece bir reklam olmamalı, yeteri kadar akne sorunları çözmek için doğru olmalıdır. Ancak eğer ürün üreticileri, ürünlerinin bir blöf yapmak oldukça sorun değil. Için değil, bu nedenleri sivilce kir ya da bakteri biriktikçe bir sivilce sabun yüzey için daha temiz bir sözü bitirmek gerekir.

Emin olun öyle değil acı yapar.Sonra cilt üzerinde, ürün kullanarak durdurmak sızlatan deneyim. Bunu için tahriş sizin akne sabun kullanmak olmaz görmek gerekir. Malzemelerin arayın günlük kullanım için duyarlı değildir.

Bu sabun cildin üzerinde yumuşak olduğundan emin olun.Diğer sabun bu sivilce Erüpsiyonu tetikleyebilecek sert kimyasallar olabilir. O iyi bir sabun, her iki ince ve hassas ciltler için iyi malzemeler gelmektedir nota var.

Bu cilt kadar kuru değil emin olun.Bir kez cilt kuru olur, flaking ve başka bir sorunla karşılaştı olacak başlayabilir. Acne sabunlar cildi kuru gerekir ancak yüzey nemlenmek yardımcı olur.

Çok Dermatologlar tavsiye emin olun.Sabun ve Ambalaj, ürünün güvenliğini garanti bazı tıbbi şirket logoları içerir. Siz de bir ürün satın almak size yardım ediyorum bu akredite kurumların dikkat çekmek gerekir.

En iyi sivilce sabun
En iyi sivilce sabun bulmak gerçekten zordur. Bu pazarda, sadece bu sözü kırılacak yapılan yapmak öğrenmek için sonsuz olasılık söz Mayıs ürünleridir. Karar senin için ve deneme ve hata seçenekler olabilir. Ancak, doğru yolda akne sabun satın almayla, günlük dermatolog danışın emin olmak istiyorum.

Eğer sivilce blemishes conquers bir sivilce sabun, bu cildin tahriş etmez en iyi olarak kabul ediliyor ve aşağı altında bakteri öldürüyor. Ne zaman sivilce için tüm nedenleri mutlaka gitmiş olacak, sonra sivilce tarih olacak.

0 yorum: